Átvétel

Amennyiben gördülékeny rendelést és vásárlást szeretne, az első lépés, amit Ön is tehet, hogy elolvassa ezen részletes cikkünket! Így nem érheti semmilyen meglepetés, mert pontosan tudja majd a különböző szállítási, fizetési, futárunktól való átvétel módjának menetét.

Átvétel

A különböző átvételi lehetőségek közül választhat:

  • házhozszállítás megadott címre postás vagy futár által
  • postán maradó küldemény
  • csomagpontos átvétel (COOP vagy MOL)
  • MPL csomagautomatából történő átvétel 

1. Házhozszállítás címre posta vagy futárszolgálat által

Valójában természetesen oda kérheti a szállítást, ahova akarja, a lényeg, hogy a megadott címre kapja a csomagot. A szállítást végezheti a posta, azaz a postás fogja Önnek kivinni a csomagot, munkaidőben, 8-16 óra között. Ennél pontosabbat sajnos nem lehet meghatározni, az az szinte bármikor érkezhet a postás. Akkor érdemes ezt a módot választani, ha tud figyelni a csengőre és adott címen tartózkodni. Ha esetleg nap közben mégis mennie kéne valahova, és a postás akkor érkezik, nincs gond, mert kap egy értesítőt, mellyel a postahivatalban átveheti a terméket 10 munkanapig, nyitvatartási időben.

Ha a futárt választja, egy jellemzően 1 órás intervallumot kap, mely során megérkezik a futár. Általában elérhető nyomon követés funkció is, valamint a kiszállítási dátumot, sőt egyes esetekben a címet is tudja módosítani, így igen rugalmas választás. A futár telefonon is elérhető, és ha esetleg a csengőt nem hallaná meg, Ő is tudja Ön hívni, a biztosan sikeres kézbesítés érdekében. Kézbesítés csak hétközben, munkanapokon. 

2. Csomagpont vagy postán maradó küldemény

Ebben az esetben a terméket a megfelelő, kiválasztott COOP vagy MOL csomagponton, illetve postahivatalban 10 napig tudja átvenni nyitvatartási időben. Rugalmas megoldás, ugyanis a MOL vagy COOP csomagpontok hosszú nyitvatartási idővel rendelkeznek, sőt egyesek 0-24 órában nyitva vannak, akár hétvégén is. 

3. MPL csomagautomata

A csomagautomata a nap 24 órájában elérhető, és azt csak Ön tudja kinyitni a megadott kóddal. A csomag érkezéséről SMS-ben vagy e mailben értesítik, ezután 2×24 órája van átvenni a terméket, bármikor a nap folyamán, akár éjszaka is, hétköznap és hétvégén is. Az átvétel során nem találkozik senkivel viszont csak bankkártyával lehet a terminálnál fizetni.

Fizetés

Fizetés

Minden esetben utánvételesen tud fizetni, készpénzzel vagy bankkártyával. A fizetést illetően a csomagautomata a kivétel, itt csak bankkártyával tud fizetni a helyszínen a terminálnál, amikor átveszi a terméket. A kiszállítás díjmentes, ha a rendelése értéke eléri vagy meghaladja a 30.000 Ft-ot!

A kézbesítés során az elsődleges szempontunk a gyors kiszállítás, ezért az ország egész területén 1-3 munkanapos szállítást biztosítunk. Másrészt ügyelünk a diszkrét kiszállításra, így a választott termék átlátszatlanul be van csomagolva, és tartalma nincs feltüntetve rajta! Ha egyszerűen, telefonon vagy a webáruházban interneten rendelne és professzionális kiszolgálást szeretne, válasszon minket! Kérdés esetén pedig Ügyfélszolgálatunkon mindig elérhetők vagyunk.

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!