Hamisítványok

Ha interneten akar vásárolni, jogosan merül fel Önben a kérdés, hogy vajon biztonságos-e. A válasz igen, ha megfelelő helyről vásárol. Mivel sajnos sok hamisítvány kering az interneten, melyek összetevőit még akár a hamisítók sem ismerik, nagyon kell figyelni, hogy honnan rendel.
A hamisítványok esetében nem csak feleslegesen költ pénzt a használhatatlan ’’termékre’’, hanem akár veszélyezteti egészségét, mivel ki tudja, a benne lévő anyag milyen hatásokat vált ki. A hamisítók pontosan tudják, hogy sok vásárló nem tud ellenállni az olcsó piaci ár alatti csábításnak, és gyakran a ’’készítmény’’ megjelenése is külsőleg tökéletesen hasonlít az eredetire.
Csalás
A következő cikkünk azért íródott, hogy megkönnyítsük Önnek a biztonságos internetes vásárlást, mivel ezt természetesen nem lehetetlen, illetve igazán röviden bemutatjuk cégünket és webáruházunkban elérhető termékeket.


Megfogadandó tanácsok rendelés előtt:

 

  1. Ár: Ahogy fent említettük, ha egy termék gyanúsan olcsó, jóval a piaci ár alatt kínálják, az szinte biztosan hamis. A forgalmazónak ez anyagilag nem éri meg, ugyanis a termék vásárlása, szállítása, tárolása is költséges, és ekkor még profitot sem szerzett belőle. Így ha valami túl olcsó a piaci árhoz képest, hogy igazi legyen, akkor nem is az. Kerülje el ezen termékek vásárlását!
  2. Csekkolja le a céget: Magánszemély árul valamilyen készítményt? Esetleg a weboldalon azt állítják, bejegyzett cég, de semmilyen információ nem érhető el róluk? Inkább ne vásároljon. A valódi, legálisan működő webáruházak mögött bejegyzett hazai vagy külföldi vállalkozások állnak, nem véletlenül. Ez a forgalmazót és a vevőt is védi esetleges törvénysértésektől, mivel ekkor a felelősségre vonás nem kerülhető el. Azok a cégek, akik esetleg hamis termékekkel kereskednek, biztosan nem lesznek sokáig a piacon. Csak olyan webáruházakban vásároljon, mely mögött Magyarországon vagy külföldi országban, de bejegyzett, legálisan működő cég áll, a székhely cím, adószám, a cég neve pedig elérhető.
  3. Fizetési mód: Tud utánvételesen fizetni? Jó jel! Az előre utalás kockázatot jelenthet, ugyanis nagy számban előfordul olyan csalás, hogy nem küldenek terméket, viszont pénzét megtartják. Ha a weboldalt már jól ismeri, megbízhatóan megérkezett minden rendelése a korábbi alkalommal, az előre utalás is biztonságos lehet. Az utánvételes fizetés azonban általában a leginkább kedvelt fizetési mód, mert így csak a termék megérkezésekor fizet, ami tulajdonképpen teljesen logikus. Ne utaljon előre senkinek és ne fizessen bankkártyával sem, mert a csalók megszerezheti bankkártyájának adatait!
  4. Ügyfélszolgálat: Szintén elengedhetetlen, hogy a webáruház elérhető legyen Ügyfélszolgálaton emailben és/vagy telefonon keresztül, máskülönben hogyan kaphatna segítséget vagy válaszokat az esetleges kérdéseire? Ha a cég igazán törődik a vásárlóval és gyors probléma kezelést biztosít, akkor elérhetőséget ad vásárlói számára. Ha ez nem adott, inkább nem érdemes próbálkoznia a megrendeléssel, mert baj esetén süket fülekre talál és a pénze is bánja.
  5. Domain cím végződés: a törvényesen kereskedő cégek minden esetben .hu vagy .com domaint használnak a webáruházaihoz. Különös aggodalomra ad okot, ha olyan elérhetetlen domain végződések mögé rejtik webáruházukat, amelyeket a hatóság nem tud ellenőrizni, mint pl. a .cc, .to, .org. Ilyen webáruházból ne rendeljen mert biztos lehet abban, hogy hamisítók állnak a háttérben.
  6. Nézze meg a véleményeket és tapasztalatokat: Nézzen utána FÜGGETLEN tapasztalat és vélemény megosztó oldalakon a forgalmazóról. Üsse be a termék nevét és a vélemények vagy tapasztalatok szót a keresőbe és szánjon rá 5 percet, ahol elolvassa a tapasztalatokat a forgalmazóról és a termékeiről. Semmi sem tökéletes, előfordulnak hibák, azonban, ha a korábbi vásárlók nagyobb hányada elégedett a weboldallal és a kiszállított termékkel, akkor Ön így nyugodt lehet, hogy valóban azt a terméket kapja, melyet rendelt, nem pedig egy olcsó, hatástalan utánzatot.
Vásárlás


Röviden cégünkről és termékeinkről


Cégünk több mint 5 éve van a piacon, és ezalatt több mint 10.000 vásárlóval büszkélkedhetünk. Termékeink között talál fogyást elősegítő, zsírégetést fokozó termékeket! Termékeink minden esetben eredetiek, melyre pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk, így pénze biztonságban van, valóban egy hatékony terméket vásárolhat, ha pedig mégsem így lenne, a teljes összeget visszautaljuk Önnek. A termékeket csak a gyártóktól szerezzük be, azaz nem kerülhet hamis, lejárt vagy nem megfelelő minőségű termék a választék közé.

A kiszállításunk gyors, Budapesten még aznapi, vidékre maximum 1-3 napos, további információkat a szállításról itt talál. Számos különböző átvételi lehetőség is elérhető nálunk, természetesen utánvételes fizetéssel! Emellett maximálisan figyelünk a diszkrécióra, a termék úgy van becsomagolva, hogy tartalma nem ismert a kiszállító számára. Bármilyen kérés esetén a termékekről, vagy ha esetleg elakad a rendelés folyamatában, Ügyfélszolgálatunk elérhető, hogy megkapja a szükséges segítséget.

Természetesen a fentebb említettek is jellemzik webáruházunkat, így ha biztonságosan, kényelmesen szeretne jó minőségű készítményeket vásárolni, válasszon minket!

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!