Garancia feltételei

Webáruházunkban 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk minden vásárlónk számára a megvásárolt termékek eredetére vonatkozóan. Minden termékünk eredeti, minőségi és hatékony, erre pedig hajlandók vagyunk teljes garanciát biztosítani, ugyanis megbízunk az általunk forgalmazott gyártókban.

Garancia feltételei

Ugyan sok webáruházban olvasni, hogy termékeik megbízhatóak, a vásárlók elégedettek, hogy a vevő és elégedettsége az első, mégsem látni, hogy valóban így lenne. Nekünk nem jelent problémát a teljes garancia vállalása, ugyanis Nálunk valóban az a legfontosabb, hogy a vevő elégedetten távozzon, és adott esetben vissza is térjen hozzánk. Az általunk forgalmazott termékek 100% hatóanyagot tartalmaznak, melyek a legtöbb használónál kiváltják a megfelelő hatásokat.

Ha a gyógyszer nem működik


Azonban mi van akkor, ha mégsem hat? Ebben az esetben az első, amit javasolni szoktunk az, hogy írjon nekünk egy levelet az Ügyfélszolgálatunkon és jelentse be panaszát, több gyógyszert ne szedjen be, ha nem érzi már az első alkalom esetén a gyógyszer hatását.

Fogyasztószerek esetében nem beszélhetünk hosszú több hetes kúrának hatékonyságáról, hiszen már egy szem is érezteti hatását (étvágytalanság, testhőmérséklet emelkedés, felpörgött állapot) a bevételtől számított pár órán belül, illetve mellékhatásokat is generálhat (pl. magasabb pulzusszám, olajos széklet, ingerlékenység, alvászavar, stb.).

Amennyiben se a hatását se a mellékhatását nem érzi, úgy NE VEGYEN BE több szemet, mert úgy a pénzvisszafizetési garanciát NEM TUDJA érvényesíteni.

Kizárólag akkor van módunkban visszafizetni pénzét, ha 1 db-nál nem hiányzik több a csomagolásból. Amennyiben pár hétig szedte azt vagy befejezett egy kúrát, de nem azt a hatást kapta, amit várt, vagy nem annyit fogyott, mint gondolta, úgy ezzel kapcsolatosan garancia érvényesítési joga nem áll fenn.

Ezen felül menjen biztosra, a tablettát megfelelően alkalmazta-e. A gyógyszerek jelentős hányadát nem szabad vagy nem javasolt alkohol fogyasztása mellett beszedni, és nem csak a lehetséges mellékhatások, hanem a hatás gyengülése miatt. Hasonlóképpen, egyes hatóanyag felszívdódását gátolja a nagy mennyiségű zsír a gyomorban, így az ilyen ételek fogyasztása kerülendő. Ebben az esetben kizárólag az annyi a teendője, hogy odafigyel, milyen körülmények között veszi be a gyógyszert.

Mivel szervezetünk másképpen reagálhat és bonthatja le a különböző hatóanyagokat, nem mindenkinél válik be az, ami másnál igen. Ekkor is van megoldás! Webáruházunk számos hasonló hatású, de eltérő aktív hatóanyagú gyógyszert kínál, melyek közül megtalálhatja azt, ami ténylegesen kiváltja az ígért hatásokat! A megfelelő választáshoz Ügyfélszolgálatunkat is keresheti, akik segítenek a választásban.

Hogyan érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát

Amennyiben az Ön által próbált termék nem megfelelő, és 1 szemnél nem hiányzik a csomagolásból, úgy két lehetőséggel élhet:

  • kipróbálhat egy másik hatóanyagú fogyasztó gyógyszert
  • visszafizetjük Önnek a termék teljes árát.
Érmék

Bármely esetben először lépjen kapcsolatba Velünk Ügyfélszolgálatunkon keresztül és küldje vissza a terméket a megadott címre. Ha másik gyógyszert akar kipróbálni, olvassa el részletes leírásainkat a termékekről, bizonyosodjon meg arról, hogy az aktív hatóanyag más, vagy ha nehéz lenne a döntés, mi is segítségére vagyunk. Amennyiben kiválasztotta, hogy mely gyógyszert szeretné, annak árából az eredeti termék teljes árát kivonjuk (ami akár teljes egészében fedezheti is a választott gyógyszert).  Ha nem talál olyan terméket, melyet szívesen kipróbálna, a visszaküldés után adja meg, hogy hova utaljuk vissza az összeget.

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba Velünk, ha nem elégedett a termékkel! Mi azért dolgozunk, hogy Ön elégedetten távozzon Tőlünk, és megtalálja azt a gyógyszert, mely maximálisan kielégíti az igényeit! Mivel már 5 éve foglalkozunk online gyógyszertárunkkal, tapasztaltak vagyunk minden jellegű probléma kezelésében. Éppen ezért a 10.000 feletti vásárlónk közül rengeteg visszatérő ügyfelünk is van, akik újra és újra minket választanak a gyógyszerek minősége, profi szolgáltatás és kedvező árak miatt!

Amennyiben Ön garantáltan hatékony, közvetlenül a gyártótól származó, biztonságos terméket vásárolna, válasszon minket!

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!