Akció! Pharma Group – CLENBUTEROL + Teva Sibutramine (100-100 szem)

19.990Ft

Cikkszám: PGCLEN+TSIBU Kategória:
 • 1. Nem lesz gondom, ha sokat fogyok vele?
  A gyógyszer szedésére vonatkozó előírásokat tartsa be. Ne szedjen belőle az előírtnál többet és ne szedje tovább. Ha ezek mellett nagyobb súlyveszteséget ér el az nem fogja megterhelni szervezetét.
 • 2. Garantált hatással rendelkezik?
  Ön két nagyszerű hatású terméke vásárol meg egy csomagban sokkal kedvezőbb árért. Mind a clenbuterol, mind a sibutramine hatásos és megbízható termék. A gyógyszert a gyógyszergyártótól szerezzük be, így hatása garantált. Arra pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
 • 3. Pharma Group-Clenbuterol + Teva Sibutramine (100-100 szem) vásárlás esetén csak én vehetem át a csomagot?
  Nem csak Ön veheti át a csomagot. Házhozszállítás esetén a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket. Az Önnel együtt élő családtagjai is jogosultak átvenni a csomagot, illetve bárki mást megbízhat ezzel.
 • 4. Vissza is kell küldeni hogy garanciát kapjak?
  A gyógyszer hatására pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem lenne elégedett a hatással akkor mindenképpen vissza kell küldenie a csomagot ahhoz, hogy ezt a garanciát igénybe tudja venni.
 • 5. Mennyire kell mellette diétázni?
  A gyógyszerek használata mellett nem kell diétázni, semmilyen különleges fogyókúrás étrendre nincs szükség. A gyógyszer magában is kifejti hatását.
 • 6. Hogy tudom kifizetni a vételárat?
  A gyógyszert a szállításnál utánvéttel tudja kifizetni. Ezt megteheti készpénzben vagy bankkártyával.
Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!