Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg

9.500Ft22.500Ft

✔️Készleten

 • 1. Mikor lehet abbahagyni a szedését?
  A gyógyszer nem okoz függőséget a szervezetben, ezért bármikor abbahagyhatja szedését, ha úgy érzi elérte a kívánt testsúlyt.
 • 2. Kapok értesítést ha jön a csomag Sopharma Clenbuterol 0,02mcg vásárlás esetén?
  A tervezett kiszállítás időpontjáról is kap értesítést előzetesen, majd a futár telefonon fogja Önt keresni közvetlenül a csomag kiszállítása előtt.
 • 3. Mennyi idő kell a pénzem visszakapásához?
  Ha a pénzvisszafizetési garanciával szeretne élni vissza kell küldeni részünkre a terméket. Ha minden feltételnek megfelel néhány napon belül visszaérkezhet Önhöz a pénze.
 • 4. Ezzel hatásos lesz a fogyás?
  A gyógyszer hatása garantált. Hatóanyaga a Clenbuterol, mely nagyon népszerű és jó hatással rendelkező fogyasztószer. Hatására garanciát is vállalunk.
 • 5. Ki kaphatja meg ingyen szállítással a csomagot Sopharma Clenbuterol 0,02mcg rendelés során?
  Ön akkor jogosult az ingyenes kézbesítésre, ha legalább 30.000 Ft értékben vásárol webáruházunkban alkalmanként.
 • 6. Lehet-e több szemet bevenni, hogy jobban hasson?
  A gyógyszer előírt adagolási mennyiségét nem szabad túllépni. A nagyobb adag nem feltétlenül ér el nagyobb hatást a fogyásnál, viszont túladagolással járhat melynek egészségügyi kockázatai vannak.

Mit szólna egy olyan fogyókúrás lehetőséghez, amellyel valós sikereket érhet el és nem csalódottsággal telve kell éreznie magát közben?

Önnek is lehetősége van végre megszabadulni a pluszkilóktól, mindezt annak köszönhetően, hogy az orvostudomány felfedezett egy olyan hatóanyagot -clenbuterol néven- amely ebben a segítségünkre lehet.

Több gyógyszergyár is felkarolta ezt a hatóanyagot, most a Belgiumban található Sopharma Gyógyszergyár termékét ismerheti meg, a Clenbuterol 0,02 mcg tablettát.

Nevéből is következően 0,02 mcg hatóanyagot tartalmaz. Szerepe elsősorban a zsírégetés, anyagcsere gyorsításban mutatkozik, de más előnyös tulajdonságai miatt is közkedvelt.

A fogyni vágyók mellett még a sportolók is előszeretettel használják, mivel segíthet az izomtömeg növelésében, a fizikai erőnlét javításában és még az izomfájdalmakat is csökkentheti.

Nem minden arany, ami fénylik

 

Tartja a közmondás. Ezt úgyis fordíthatnánk, hogy nem minden eladó Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg tabletta felel meg az előírt minőségi követelményeknek. Vannak ugyanis olyan csalárd webpatikák, akik mindent a minél magasabb profit elé helyeznek, így olyat is eladásra kínálnak, amiről tudják, hogy nem eredeti. Épp ezért kell, hogy mindenkit óvatosságra és előzetes tájékozódásra intsünk Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás előtt. 

Fontos, hogy valóban azt a hatóanyagot tartalmazza a tabletta, amelyet azon feltüntettek, mert különben szedéskor problémákat okozhat, ha több, vagy akár, ha kevesebb hatóanyagot tartalmaz (akkor nyilván nem fog úgy hatni).

Rugalmasság és megbízhatóság

 

Cégünk üzletpoltikájában kulcsszerepet játszik, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek lehessenek. Ennek fényében alakítottuk ki szolgáltatásainkat is, amelyekről most néhány mondatban olvashat:

 • a kiváló minőség zálogaként pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így Önnek semmi miatt nem kell aggódnia, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket kap
 • teljes rugalmasság jellemző a szállítási és fizetési módokra, bőven áll rendelkezésére választási lehetőség, a gyorsaság (1-2 munkanap) pedig garantált, nálunk még a készpénzes fizetésnek sincs plusz költsége

Ha úgy érzi, hogy valamivel kapcsolatban nem kapott elegendő felvilágosítást, szeretne kérdezni és tisztább képet kapni, akkor írjon bátran nekünk kapcsolatfelvételi pontunkon keresztül mielőtt Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás mellett döntene!

 

A clenbuterol és annak hatása

 

A clenbuterol a szimpatikus idegrendszeren keresztül képes kifejteni a zsírégető, anyagcsere gyorsító hatását. A hatás kifejtése az adrenoreceptorok segítségével történik, méghozzá a hörgők izgatásával.

Intenzív súlycsökkenést érhet el, ami annak is köszönhető, hogy kb. 0,5 fokos hőemelkedést idéz elő, amivel a kalóriák elégetését gyorsítja fel.

Sportolók, aktívan edzők is élhetnek azon jótékony hatásaival, hogy egyszerűen növelhetik az izomtömegüket, nem kell tartani a megerőltető edzések után az izomfájdalmaktól és jobb fizikai teljesítőképességre tehetnek szert!

Szeretné kipróbálni saját magán, hogy milyen eredményes lenne a használat? Akkor döntsön most Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés mellett!

A szedéssel kapcsolatban tudni érdemes

 

Nőknek és férfiaknak különböző hatóanyagtartalom az előírt

 • nőknek 0,06mcg
 • férfiaknak 0,0,8mcg

Ez a mennyiség folyamatosan -mintegy piramisszerűen elképzelve- növelhető. De fontos a fokozatosság. A tabletta felezési ideje átlagosan 34-36 óra, a felszívódási sebessége pedig gyors.

A szedéssel kapcsolatban azt is tudni kell, hogy a szervezetünk képes kb. 2-3 hét használatot követően megszokni a clenbuterolt, ami miatt szünet beiktatása javasolt. Erre a szünetre kb. 1 hét elegendő. Amint ez letelt nincs akadálya a további szedésnek.

 

Milyen mellékhatásokra számíthat?

 

Fontos leszögezni, hogy sem súlyos, sem tartós panaszoktól nem kell tartania. Ami egyénenként váltakozva, de előfordulhat:

 • hasi panaszok
 • hányinger
 • kézremegés
 • szapora lélegzés

 

Mikor ne kezdje el használni a tablettát? 

 

Akkor, ha:

 

 • magas vérnyomása van és gyógyszeres kezelés alatt áll
 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vese, – máj problémái vannak
 • pajzsmirigy betegsége van
 • terhesség és szoptatás során szintén nem ajánlott a használat

 

Szabaduljon meg Ön is a fölös kilóitól végre és érje el a kitűzött súlycsökkenést! Döntsön bátran Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés mellett!

 

Kiszerelés

100 db, 200 db, 300 db

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!